dinsdag 13 oktober 2009

Afspraken en herinneringen congres Visie '09

Hieronder volgen enkele praktische afspraken en herinneringen voor wie naar het Visie '09 congres komt op zaterdag 17 en / of zondag 18 oktober.

Vooreerst: de partijtop heeft zopas een actualiteitsdebat over de partijwerking toegevoegd aan de agenda op zaterdagmorgen om 9u30. De toegang is beperkt tot SP.a-leden met partijkaart. Vergeet deze zaterdag dus zeker niet mee te nemen! Verder wordt ook gevraagd dat men zich zou inschrijven voor dit debat, per mail aan Sandra.Mortier@s-p-a.be . Gelieve dit zeker te doen, zodat er geen verwarring is over wie wel of niet aan dit debat mag deelnemen!

Praktisch: er wordt afgesproken om 7u45 aan het station Gent Sint-Pieters. We nemen de trein (richting Genk) van 7u57 tot in Brussel-Noord. Daar nemen we om 8u49 de trein (richting Louvain La Neuve Univ) tot in Etterbeek. Om 9u03 komen we aan in Etterbeek. De campus van de VUB is op wandelafstand van het station. Daar spreken we af om 9u15 met andere SP.a-Rood militanten en -sympathisanten. Het congres zelf begint om 9u30.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten